//
Qui som

Balears Wildlife està format per biòlegs i naturalistes de les illes amb la intenció de divulgar i mostrar els seus valors naturals a la vegada que realitza estudis ambientals, conservació de la biodiversitat i l’oferiment de serveis ambientals a empreses, particulars i l’administració pública.

 fotos noves 033JOSE LUIS MARTÍNEZ

 Ornitòleg, anellador expert i naturalista. Col·laborador habitual dels recomptes i seguiments d’aus. Bon coneixedor de les aus balears i peninsulars, ha realitzat nombrosos estudis d’avifauna. És també un dels autors de la primera edició de la Guia de Turisme Ornitològic de Mallorca publicada el 2009.

fotos caixes,pages 011retallada

 

CRISTINA FIOL

 Biòloga i anelladora experta. Cristina ha treballat en botànica i ornitologia i ha col·laborat a molts estudis i seguiments d’aus. Realitza el seguiment de caixes niu i els seus ocupants des de 2008. Ha estat també una de les informadores del primer Centre de Turisme Ornitològic de Balears, La Gola.

Steve blog

 STEVE NICOLL

Ornitòleg autodidacta, ha col·laborat i treballat en diversos projectes d’investigació i conservació d’aus,  tant nacionals com autonòmics. És anellador d’aus des del 2009 i col·labora en diversos projectes d’estudi de la migració i la biologia reproductiva de les aus en diversos parcs naturals de Mallorca.

 

Anuncis

Debats

Encara no hi ha cap comentari.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Fotografies d'aus cedides per Lupe Suárez

Arxiu

Anuncis
%d bloggers like this: